Stevija Ste-zero

O nama

Tvrtka: Stevija d.o.o., pravna osoba

Stevija d.o.o., iz Zagreba, prvi i vodeći hrvatski proizvođač proizvoda od najkvalitetnijih ekstakata stevije visoke čistoće pozdravlja konačno odobrenje Ministarstva zdravlja za korištenje steviol glikozida u Republici Hrvatskoj.
Tim dugo očekivanim odobrenjem otvorena su vrata prodaji sirovine te gotovih proizvoda od stevije na hrvatskom tržištu.
Apolinar Baša, direktor u Stevija d.o.o. izjavio je:"Ovo je važan dan, koji mi iz industrije stevije strpljivo čekamo godinama zajedno sa zainteresiranim potrošačima. Stevija, prirodno beskalorično sladilo koje ne utječe na glikemijski indeks, igrat će važnu ulogu u podizanju kvalitete prehrane i života naših kupaca, kako dijabetičara tako i osoba koji imaju problema sa pretilošću ili osoba koje se jednostavno žele pravilno i zdravo hraniti."

Odobrenje kojim se dopušta prodaja i korištenje steviol glikozida kao prehrambenog aditiva objavljeno je u Narodnim novinama 16.srpnja 2012.a stupio je na snagu osam dana kasnije.
Istraživanja javnog mnijenja pokazuju da je svijest potrošača o steviji kao prirodnom i zdravom sladilu već dosegao više od 45% dok se u populaciji osoba koje pate od dijabetesa taj postotak diže i na 95%..

"Naša STE-ZERO linija proizvoda od stevije, znači sladila u tekućini, prahu i tabletama u potpunosti zadovoljavaju EU-specifikacije, te smo u potpunosti spremni za novu uzbudljivu fazu razvoja stevije u hrvatskoj i Europi ", izjavio je Apolinar Baša suosnivač i direktor tvrtke Stevija d.o.o. 

  • Mjesto: Zagreb, 10000
  • Ulica: Planinska 13

Kontaktirajte nas!